aanvragen

Selecteer minimaal 1 product

Hypotheek
Beleggen
Lenen
Sparen

Verzekering
Totaaladvies
Tarieven

Achternaam

Voornaam

Adres

Postcode

 

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Je bericht is succesvol verstuurd

 
PlusPlanner
Markt 4
4112 JS Beusichem

0345-508456
info@plusplanner.nl

TOTAALADVIES

DIT DOET PLUSPLANNER VOOR JOU

Kennismaking

Wat zijn je wensen, wie ben je, wat doe je en hoe zie je de toekomst? Wij willen je leren kennen, zodat we advies kunnen geven waar je wat aan hebt. Daar nemen we de tijd voor. Gewoon bij je thuis.
''Omdat wij denken dat je daar echt jezelf bent. ''

Advies

Welke producten passen het beste bij jou en wat kost het per maand? Wij geven na de kennismaking een bij jou passend advies. In gewoon Nederlands. In een duidelijk adviesrapport. Waarbij we ook rekening houden met het wegvallen van inkomen door ziekte, overlijden of ontslag.
''Omdat wij vinden dat je op elke situatie voorbereid moet zijn.''

Bemiddeling

Zijn mijn wensen haalbaar en met welke banken en verzekeraars ga ik in zee? Wij vragen voor jou offertes aan. Wij vullen aanvraagformulieren met jou in. En nemen zo al het werk uit handen. Uiteraard houden we je op de hoogte van elke stap.
''Omdat wij vinden dat jij je vooral niet druk moet maken.''

Afwikkeling

Zijn alle instanties op de hoogte, is alles geregeld en meest belangrijk, ben je tevreden? Wij controleren of overeenkomsten zijn ingegaan, of juist opgezegd. Wij zorgen dat geld aanwezig is als jij het nodig hebt. En wij vragen jou of je tevreden bent over ons. Of dat we nog dingen kunnen verbeteren.
''Omdat wij weten dat jij onze beste reclame kan zijn.''