hypotheken

Zoekt u een hypotheek voor de aankoop van een woning? Of moet uw huidige hypotheek gewijzigd worden of wilt u deze oversluiten? Dan kunt u bij PlusPlanner terecht! Wij doen zaken met het grootste deel van de hypotheekverstrekkers die op de Nederlandse markt actief zijn. Wij geven u advies en bemiddelen bij het totstandkomen van de overeenkomst. Wij ontzorgen u gedurende het gehele traject.

Een eerste (oriënterend) gesprek en kennismaking is altijd gratis. Als u PlusPlanner uw opdracht gunt, wordt vooraf afgesproken welk tarief daarvoor in rekening gebracht zal worden en tekent u voor akkoord. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. PlusPlanner werkt daartoe zoveel mogelijk met vaste tarieven .

Nieuwsgierig geworden of meer weten over uw specifieke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Of plan gelijk een afspraak met de hypotheekadviseur.


AANKOOP WONING

Bij de aankoop van een woning is de hypotheek vaak het minst leuke onderdeel en moet dat vooral goed en (bij voorkeur) snel geregeld worden. U wil uiteraard zo snel mogelijk zekerheid over de haalbaarheid en de maandlasten.

Daarnaast zal er een taxatie nodig zijn, moet er een bankgarantie afgegeven worden en wordt er een notaris gekozen. PlusPlanner inventariseert, adviseert en bemiddelt bij het totstandkomen van de ideale hypotheek.OVERSLUITEN HYPOTHEEK

In geval van een lage marktrente kan het zinvol zijn om een nieuwe hypotheek af te sluiten. U bespaart daarmee op uw maandlasten. Wel moet er rekening gehouden worden met een eventuele boete en zullen de aanvullende kosten terugverdiend moeten kunnen worden.

Ook kan het zijn dat u niet tevreden bent met uw beleggingshypotheek en een andere vorm zou willen. PlusPlanner kan voor u uitrekenen of oversluiten zinvol is en wat u daarmee bespaart.


WIJZIGEN HYPOTHEEK

Gedurende de looptijd kunnen zich situaties voordoen die ervoor zorgen dat u de bestaande hypotheek wil aanpassen. Als gevolg van een scheiding moet een van de partners ontslagen worden uit de hoofdelijke aansprakelijkheid .

Of een verpandde polis moet aangepast worden. Of de waarde van uw woning is gestegen waardoor uw rente lager kan worden. En misschien wilt u een tweede hypotheek afsluiten voor een verbouwing. Wat de reden ook is, PlusPlanner zorgt dat deze wijziging vlot voor u geregeld wordt.


TARIEVEN

PlusPlanner hanteert tarieven die in de basis voor iedereen gelijk zijn, ongeacht de hoogte of vorm van de hypotheek. Een hypotheeklening kan dan al voor slechts €1.500,- geregeld zijn. Wilt u compleet advies en volledig ontzorgd worden, dan betaalt u €2.600,- per hypotheektraject. Zie voor de volledige tarievenlijst ook de advies- en dienstenwijzer elders op deze site.


Hypotheekpakketten

Pakket 1

Exellent

Volledig advies en volledige bemiddeling, all-in tarief.

€ 2.600,-

Pakket 2

Premium

Volledig advies en standaard bemiddeling.

€ 2.400,-

Pakket 3

Plus

Volledig advies en basis bemiddeling.

€ 2.100,-

Pakket 4

Basic

Basis advies en basis bemiddeling.

€ 1.850,-

Pakket 5

Execution Only

Basis bemiddeling inclusief kennis- en ervaringstoets.

€ 1.500,-

Starterskorting


€ 250,-